Wie zijn wij?

Studenten-verzekeren.nl is een 100% label van Van Ierland Assurantiën en is speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep. Van Ierland Assurantiën bestaat al sinds 1977 en heeft daardoor veel ervaring en kennis opgebouwd. Wij doen zaken met tal van maatschappijen en hebben daardoor de best passende verzekeringen met scherpe premies en goede voorwaarden voor u kunnen selecteren. Tevens kunt u sommige verzekeringen zelf vergelijken via een van onze vergelijkingsmodules. Wij zijn geheel onafhankelijk en hebben geen financiële binding met maatschappijen, banken of andere instellingen.

Wat doen wij voor u?

Het team van studenten-verzekeren.nl zit voor u klaar om deze website zo transparant en duidelijk mogelijk te maken. Wij presenteren u een aanbod verzekeringen waaruit u snel en gemakkelijk een keuze kunt maken. De keuzes die wij presenteren zijn voor u geselecteerd aan de hand van een scherpe premie en goede voorwaarden. Uiteraard komt u ook enkele vergelijkingsmodules op onze website tegen waarmee u zelf de best passende verzekering kunt berekenen en selecteren. Indien nodig kunnen wij u hierbij telefonisch ondersteunen. Daarnaast wikkelen wij uiteraard alle schades voor u af en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en wijzigingen.

Wat verwachten wij van u?

Wij gaan ervan uit dat u ons volledig en juist informeert. Dit is in uw eigen belang. Mochten wij achteraf constateren dat de door jou verstrekte informatie onjuist of onvolledig is geweest, dan kan dat gevolgen hebben voor de verzekering of een eventuele schade- uitkering. Voor de gevolgen daarvan kunnen wij helaas geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Hoe worden wij betaald?

Als u een verzekering via onze website afsluit ziet u de totale premie vermeld staan. Deze premie en eventueel eenmalige poliskosten zijn inclusief onze kosten vermeld. In de premie is een klein percentage (dit wordt provisie genoemd) voor ons bestemd. Van deze provisie betalen wij al onze kosten, zoals personeel, automatisering, administratie, schadeafwikkeling en reclame. U heeft daarmee altijd toegang tot onze specialisten en begeleiding.

Execution Only.

Het afsluiten van de verzekering doet u rechtstreeks en online. Dit noemt men Execution Only en dat is voor consumenten die zonder advies weten welke keuze zij maken. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor uw keuze, het afsluiten en uiteindelijk het beheer van uw verzekering.

Kwaliteitswaarborgen.

Studenten-verzekeren.nl heeft via Van Ierland Assurantiën een vergunning van de AFM onder nummer 120.040.30.

Studenten-verzekeren.nl heeft via Van Ierland Assurantiën een inschrijving bij de KVK onder nummer 181.164.93.
Studenten-verzekeren.nl heeft via Van Ierland Assurantiën een inschrijving bij het klachteninstituut financiële dienstverlening onder nummer 300.001.586.